کلمبیا

قهوه کلمبیا

عطر خیلی بالا. شبیه کارامل و میوه خشک شده

در کلمبیا ، منظقه اندیس کوردیلرا ( Andes Cordillera ) به سه منطقه کوهستانی تقسیم می شود و بهترین شرایط برای پرورش قهوه با کیفیت را دارد. ترکیب متفاوت خاک، ارتفاع و آب و هوا منطقه منخصر به فردی را برای پرورش قهوه فراهم می آورد و قهوه دو بار در سال در این منطقه برداشت می شود.

قهوه کلمبیا با داشتن عطر بسیار بالا و غلظت متوسط رو به بالا- طعم متعادل ترشی، تلخی و شیرینی خاصی دارد.که طعم آن به سمت کاراملی و فندقی شبیه است همراه با عطر و طعم شکلاتی و برشتگی.

Rich flavor, notes of caramel and dried fruit

In Colombia, the Andes Cordillera is divided into three mountain chains, creating the ideal conditions for growing quality coffee. The different combinations of soil, altitude and climate make this territory unique, and coffee can be harvested here twice a year.
The aroma is rich: the medium-full body enhances the perfect balance of sweetness, bitterness and acidity. There are surprising notes of caramel and nuts, with a delicate hint of chocolate and toast

colombia-ENG