هندوستان

قهوه هندوستان

کشور هند دارای تنوع دانه زیادی می باشد.از دانه های ربوستا و عربیکا با کیفیت های مختلف در این کشور یافت می شود.

در روبرو عکس دانه های مختلف این کشور اورده شده است.

اسامی رایج در بازار دانه  قهوه هند شامل آرپی، پلنتیشن، پی بی هند، چری هند می باشد.

گلوریزا کار فروش قهوه عمده همه ی این قهوه ها را برعهده دارد.

عطر تقویت شده ، شبیه کاکائو و نان تست شده

در هند، قهوه در سایه پرورش انبوه گیاهانی همچون فلفل، وانیل، هل و مرکبات پرورش می یابد. این پتانسیل و تنوع قوی، کیفیت طولانی مدت محیط را تضمین کرده و موفقیت پرورش درخت قهوه را تضمین می کند.

قهوه هند، قهوه ای با عطرمتمایز و تندی خاصی می باشد. . عظر کامل به همراه طعم کاکائو یک حالت بسیار رضایتمند شکلاتی را به همراه شیرینی بعد از نوشیدن قهوه برای فرد به ارمغان می آورد

Bold flavor, notes of cocoa and toasted bread

In India, coffee grows in the shade of dense vegetation together with pepper, vanilla, cardamom and citrus fruits. This rich variety protects the long-term quality of the environment and the prosperity of the local coffee-growing communities.

A coffee with a distinctive aroma and unique pungency. The full-bodied flavour is accompanied by intense notes of cacao and toast, leaving a pleasant chocolatey aftertaste and a hint of sweetness.

india-eng