اتیوپی

قهوه اتیوپی

فروش عمده انه قهوه

کشور اتیوپی 3 درصد از قهوه ی کل جهان را تامین می کند.و حدود 60 در صد از درآمد خارجی این کشور را قهوه تامین می کند.

دراین کشور دانه های قهوه در 3 منطقه ی اصلی هراری( harar)  سیدآمو (cidamo) و پیر گاچف (pirgacheffe)   رشد می کند. که قهوه ی هر منطقه با نام خود به فروش می رود.

قهوه ی سیدآمو:

قهوه ی سید امو نوعی قهوه ی عربیکا ،تک منشا ء (single origin) است که این قهوه دانه ی کوچک وسایل خاکستری است که با طعم عمیق ، تند و شرابی و شبیه شکلات و عطر گل خود ارزش  زیادی دارد.

طعم مشخصه ی این نوع  قهوه لیمو و مرکبات با اسیدیته  و روشن است.

قهوه ی هرار

هرار در ارتفاعات شرقی اتیوپی واقع شده است.

این نوع قهوه از قدیم با طعم میوه ایی و عطر شرابی خود هنوز شناخته می شود. دانه ی قهوه آن سایز متوسط و با رنگ مایل به  زرد و سبز شناخته میشود. این قهوه اسیدیته متوسطی دارد.

و غلظت رهانی(body) این نوع قهوه بالا و کامل و با عطر موکا می باشد.

قهوه ی هراری با پروسه ی خشک به دست می اید و معمولا با دست گارگران مرتب سازی و اماده می شود.

قهوه ی اتیوپی از گونه ی عربیکا به سه دسته تقسیم می شوند:

Longberrry

Short berry

Mocha

گونه longberry  دارای دانه های بزرگ تر و اغلب دارای بالاترین حد کیفیت در طعم و عطر هستند.

گونه ی shortberry  کوچک تر از گونه ی شماره یک است اما به عنوان قهوه ی  سمالی در شرق اتیوپی محسوب می شود.

گونه ی moeha هم با قهوه  پی بدی (pb) که اغلب دارای طعم پیچیده و شکلاتی _ادویه و مرکبات دارد.

خرید قهوه عمده فروش قهوه عمده